Noarder Dragten Brews & Blues Festival 2017

Posted by website@bierbrouwerijnoarderdragten.nl / No comments

24 juli 2017

Posted in All

Op zaterdag 30 september as. van 16.00 tot 24.00 uur organiseert Bierbrouwerij Noarder Dragten samen met Aparthe kommunikatie en Poppodium Iduna, het Noarder Dragten Brews&Blues Festival!

Een uniek Bierfestival in het Noorden van Nederland! Meer dan 10 bierbrouwers uit alle windstreken van Nederland presenteren diverse soorten zelfbereide speicaalbieren. Tijdens het festival in en rondom poppodium Iduna te Drachten, zullen er diverse Rock-, Blues en Bluegrass bands optreden. T-99, Ralph de Jongh, Just No Knock en The Woodies zijn present op dit bierproeffestijn. ​En ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Diverse foodtrucks zijn aanwezig om eenieder van een heerlijke warme en/of koude hap te voorzien. Ook kunt u mooie accessoires kopen bij de stand van Dierenvachtjes.nl

See you on September 30th. Cheers!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 per persoon inclusief een gratis proefglas en 2 consumptiemunten. Aan de kassa op de dag zelf bedraagt de entree € 15,00. Let op: geen alcohol <18. Nu online te bestellen via deze link , aan de kassa tijdens openingstijden bij Iduna, bij Fotoshop Bekkema (Moleneind 8 | 9203 ZP Drachten) en Eatcounter de Drait (Eems 16 | 9204 JX Drachten). Let op: geen alcohol <18.

Meer informatie staat op www.brewsandblues.nl