Lees meer over het

LEVEN IN DE BROUWERIJ

13 september 2019

Noarder Dragten Brews & Blues Festival 2019

Op zaterdag 30 november as. van 16.00 tot 24.00 uur organiseert Bierbrouwerij Noarder Dragten samen met Poppodium Iduna, het Brews&Blues Festival! Een uniek Bierfestival in het Noorden van Nederland! Meer dan 10 bierbrouwers uit alle windstreken van Nederland presenteren diverse soorten zelfbereide speicaalbieren. Tijdens het festival in en rondom poppodium Iduna te Drachten, zullen er diverse […]

Bericht lezen

27 februari 2017

Bierafval is brood voor de bakker

Het afval van de speciaalbierbrouwers van Noarder Dragten is sinds kort een ingrediënt van bakker Gosse Tjoelker. Hij bakt er bierbrood van.

Bericht lezen

23 januari 2017

Bonbon van bier

Vier bedrijven hebben samen de eerste Noarder Dragster Bierbonbon gemaakt. De Noarder Dragsters Bierbonbon is zaterdag geïntroduceerd bij Jamin aan de Noordkade. Jamin Drachten, Bierbrouwerij Noarder Dragten en Wijnhandel cru68 zijn op zoek gegaan om een heerlijke combinatie van chocolade en bier te maken.

Bericht lezen

20 oktober 2016

Noarder Dragten bij de Zuivelhoeve

Naast ons Drachtster Carillon tsiis, de Drachtster dip nu ook Drachtster bier in ons assortiment; NOARDER DRAGTEN. Kom gerust langs om hier kennis mee te maken! Leuk idee om deze producten als pakketje weg te geven bijvoorbeeld!

Bericht lezen