Wij laten u graag genieten

Onder de Brouwer

Over ons

Onder de Brouwer

Brasserie is het Franse woord voor brouwerij, van oorsprong een plek waar het bier direct na het brouwen gedronken kon worden. Tegenwoordig denken we bij het woord ‘brasserie’ aan een gezellige plek waar je heerlijk kunt borrelen en een maaltijd kunt eten. Een combinatie daarvan, is precies wat wij aanbieden.

Onze brasserie huist letterlijk onder de brouwketels van bierbrouwerij Noarder Dragten. Doorgaans hebben wij 8 tot 10 bieren van Noarder Dragten op de tap. Op onze overige tapkranen vind je verschillende binnenlandse én buitenlandse bieren, stuk voor stuk met liefde gebrouwen. Dit in combinatie met onze uitgebreide borrelplanken, fantastische sandwiches en een goeie maaltijd, maakt onze brasserie dé plek van Drachten om uitgebreid te genieten.

Zo vind je op ons menu een ruime keuze aan ‘vet’ lekkere burgers met huisgemaakte friet, heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld de Gibbon, ons blondbier van de tap. Of één van onze Amerikaanse sandwiches, zoals een goeie hotdog of een ‘philly cheesesteak’.

Liever een uitgebreide bierproeverij bijwonen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Elke zaterdag om 13:00 uur en om 15:00 uur starten de rondleidingen door dé bierbrouwerij van Drachten. Naast de heerlijke bieren die je gaat proeven, ben je aan het eind van de dag een echte bierkenner.